Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till kick off 18 september

26 AUG 2021 15:10
Nya som befintliga medlemmar i alla åldrar är välkomna till ett kick-off arrangemang för säsongen 2021/2022 lördagen den 18 september.
  • Skapad: 26 AUG 2021 15:10

Vi börjar dagen med ett besök i Norrevångshallen ombytta för ett samkväm på badmintonbanan. Tanken med dagen är två olika tävlingsarrangemang. En dubbel- och en singelturnering där vi mixar juniorer med seniorer. I dubbeltävlingen avgör lotten parsammansättningen och i singelturnering kommer ett ”handicapsystem” att appliceras. Grundtanken med de båda turneringarna är att vi ska ha roligt tillsammans. Om vi sedan bjuds på lite tävlings-jävlar-i-anamma gör såklart ingenting, bara glädjen och gemenskapen sätts i fokus.
Det blir en lång dag så enklare förtäring kommer att finnas till förfogande i Norrevångshallen.
Kvällen avslutar vi sedan med en gemensam festlighet med mat, dryck och lekar som passar alla.
Anmälan till arrangemanget görs senast den 8 september via mejl till This is a mailto link. I anmälan namnges deltagarna samt ålder och om deltagande i kvällens aktivitet planeras. Ange även eventuell allergi.
Tävling och festlighet kommer att genomföras i enlighet med gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Tydligare information om vad detta innebär praktiskt, förutom ett maxantal på 50 deltagare, kommer att kommuniceras ut i god tid innan arrangemanget.
Kostnad för deltagande i arrangemanget är gratis för barn och ungdomar upp till och med 22 år. För övriga är kostnaden 100 kronor.
Möt upp!

Skribent: Johan Lenell
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                

 

 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: jan.jonsson49@gmail....