Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning med årsmöteskallelse

19 JUN 2021 12:26
Mörrums Badmintonklubb önskar alla medlemmar en alldeles, alldeles underbar och lång sommar med förhoppning om återseende när tränings- och tävlingssäsongen 2021/2022 tar vid.
  • Skapad: 19 JUN 2021 12:26

Säsongen 2020/2021 har varit en mycket märklig sådan. Detta är vi noga alla ense om och så mycket mer än så och att vi hoppas på återgång till en normal badmintonsäsong behöver väl knappast ytterligare nämnas.

Exakt hur säsongen 2021/2022 kommer att se ut vad gäller träningstider, grupper, seriespel och tävlingar går i nuläget inte att svara på. Styrelse och tränare följer  noga utvecklingen av pandemin och arbetar idogt för att se till så att kommande säsong blir glädjefull och utvecklande för alla medlemmar.

Men just nu är vi alla värda att njuta av den pågående sommaren. Glädjande nog finns möjlighet att komplettera sol och bad och allehanda sommarktiviteter med lite  lite badminton. Som läget är just nu kan Mörrums Badmintonklubb erbjuda  sommarträning för seniorer i Norrevångshallen måndagar och onsdagar mellan 19:00 och 22:00.

Med tanke på de restriktionerna som fortfarande råder och att dessa skyndsamt kan förändras gäller att alla seniorer som önskar delta i sommarträningen 2021 måste anmäla detta mejlledes till This is a mailto link

Det är således inte möjligt att bara droppa-in på någon av träningstiderna utan anmälan. Vid gjord anmälan fås vidare instruktioner om vilka regler som gäller för sommarträningen 2021.

Vidare vill vi häri inbjuda alla medlemmar till årsmöte som i år hålls torsdagen den 26 augusti klockan 19:00. Anmälan om deltagande och eventuella motioner ska vara klubbens sekreterare Jan Jonsson tillhanda senast 15 augusti.

Glad sommar

Styrelsen och tränare

Skribent: Johan Lenell
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                

 

 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: jan.jonsson49@gmail....