Hoppa till sidans innehåll

Samverkan ger fler träningsmöjligheter

17 AUG 2020 10:34
Mörrums Badmintonklubb och Carlshamns Badmintonförening fortsätter att samverka över klubbgränserna i syfte att främja badmintonidrotten i regionen. Initierar, med start tisdag 18 augusti, gemensam träning i Garciahallen i Svängsta.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2020 10:34

Från och med tisdag 18 augusti och elva tisdagar framöver samt fredagar, från och med 21 augusti och hela höstterminen igenom, kan föreningarna nu erbjuda medlemmar gemensam träning i Garciahallen i Svängsta. Tiderna är tisdagar 20:30-22:00 och fredagar 18:30-20:30. Träningen sker på egen hand utan tränare och riktar sig främst till motionärer och tävlingsspelare på D och C-nivå.
Då detta är ett träningserbjudande som står utanför de båda klubbarnas ordinarie utbud kommer kostnad för bollförbrukning att tas ut. Bollar behöver således inte att tas med av deltagare utan föreningarna kommer att se till så att bollar finns på plats. Preliminärt blir kostnaden för detta 100-150 kronor per person.

Kontaktpersonerna för träningarna är Patric Wihlstrand, MBK, och Mikael Martinsson, CBF.

Samarbetet klubbarna emellan kommer att fortsätta att utvecklas vidare under säsongen 2020/2021. Exakt hur samarbetet kommer att se ut är i dagsläget inte helt klart men vi planerar för utökat träningsutbyte för även högre klassade tävlingsspelare samt respektive klubbars serielag.

Vi hoppas detta samarbete ska bära frukt och bidra till att utveckla såväl badmintonsporten som helhet som dig som individuell idrottsutövare. Och framför allt hoppas vi att de gemensamma träningarna ska bli svettiga och fyllda med glada skratt med nya träningskamrater.

Välkomna!

Styrelserna i MBK och CBF

Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                

 

 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link