Hoppa till sidans innehåll

MBK och CBF inleder samträningsprojekt

07 NOV 2021 20:25
Projektet som inledningsvis sträcker sig fram till jul involverar initialt fyra ungdomar i åldrarna elva till fjorton år från MBK som en dag i veckan ska samträna med ungdomar från CBF i Karlshamn.
  • Skapad: 07 NOV 2021 20:25

Projektet syftar till att stärka banden mellan de båda föreningarna och samtidigt lösa upp icke gynnsamma konkurrensförhållanden mellan barn och ungdomar. För även om båda föreningarna står på egna ben och är konkurrerande på tävlingsbanan så är vikten av samarbete och utbyte mellan föreningar något som både MBK och CBF anser vara av största vikt för en fortsatt positiv utveckling av den lokala och regionala badmintonsporten.  

De båda föreningarna har sedan tidigare sporadisk samträning på olika nivåer och har ett gott utbyte sinsemellan där spelare i olika åldrar och nivåer finner samarbete i både tränings- och tävlingssammanhang och detta vill vi nu tillsammans bygga vidare på.

Att åka på en tävling och finna skratt, glädje, samhörighet, styrka och support av varandra ser båda föreningarna som gynnsamt och är något som vi tror gör tävlandet på unga nivåer mer avspänt, inte minst när klubbarna ställs mot varandra.

Förhoppningarna är att projektet i förlängningen ska hitta en form där fler klubbar kan involveras i ett långsiktigt utbyte som främjar den regionala badmintonsporten.

Skribent: Johan Lenell
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                

 

 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: jan.jonsson49@gmail....