Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden


Ett stort tack till alla föreningsrepresentanter som bidrog till att Victor Swedish Open blev en succé.
 
Så nära, men ändå räckte det inte. Johanna Magnusson/Clara Nistad förlorade en tuff och tät damdubbelfinal i Victor Swedish Open med 16-21, 21-23. – Vi måste bli mer stabila över tid, säger de.
 
Vinst med 21-4, 21-13! Så överlägsna var Johanna Magnusson och Clara Nistad i semifinalen i Victor Swedish Open. – Söndagens final lär bli mycket tuffare, säger Johanna.
 
Klubbresan i samband med Victor Swedish Open är en succé. Här möter du några av de många badmintonentusiaster som tagit sig till IFU Arena.
 
Flytet uteblev för herrsingelspelarna i åttondelen. Både Gustav Björkler och Jacob Nilsson föll i tuffa tresetare. Men förbundskaptenen Oliver Pongratz är mycket nöjd med insatserna. – Är väldigt glad över att se deras utveckling, säger han.
 
Flytet uteblev för herrsingelspelarna i åttondelen. Både Gustav Björkler och Jacob Nilsson föll i stentuffa tresetare. Trots förlusterna är den svenske förbundskaptenen Oliver Pongratz nöjd. – Är väldigt glad över att se deras utveckling, säger han.
 

Maginfluensa stoppar Felix

(2022-01-21 07:00)
Felix Burestedt tvingas lämna återbud till Victor Swedish Open. Maginfluensan han fick med sig hem från Indien sätter stopp. Men Felix kommer snart att få se mer av Uppsala, i sommar flyttar han till landslagets Eurocenter.
 
Två svenska singelspelare slog sig fram i kvalet till Victor Swedish Open: Cecilia Wang och Gustav Björkler. – Bra gjort av dem. De kämpade sig in i sina matcher, säger förbundskaptenen Oliver Pongratz.
 
Victor Swedish Open är i gång. Projektledaren Stefan Sjöö gläder sig, även om mobilen ringer oavbrutet och människor står på kö. – Det mesta handlar om att hantera frågor relaterade till covidläget, säger han.
 
Victor Swedish Open är i gång i Uppsala. Här hittar du allt du behöver för att kunna följa badmintonfesten – även om du inte kan vara på plats i IFU Arena.
 

Vi sprängde gränsen

(2022-01-18 14:53)
Häromdagen förlängde vi möjligheten att bidra till Victor Swedish Opens utveckling. Sedan dess har 13 personer eller familjer swishat in ytterligare 2 500:-. Tack!
 
Svenska Badmintonförbundet får medel ur Svenska Spels och Riksidrottsförbundets Rörelsefond för att möjliggöra spel av badminton utomhus.
 

Bollen är NÄSTAN fylld!

(2022-01-14 08:47)
Totalt har nu 19 600 kronor swishats till förmån för evenemanget Victor Swedish Open. Vi fortsätter några dagar till.
 

Nedräkning

(2022-01-11 13:57)
Nu är vi nästan i mål! I skrivande stund har swish-aktiviteten för att stötta vårt flaggskepp av evenemang i Sverige inbringat 16 708 kronor. Vi närmar oss målet 20 000.
 
Victor Senior-SM i Växjö som skulle ha spelats helgen den 4-6 februari 2022 flyttas fram i kalendern. 
 

 

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                

 

 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: jan.jonsson49@gmail....