Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden


Felix sammanfattar OS-resan och blickar framåt.
 
5-8 augusti spelas Victor Denmark Masters, säsongens första International Challenge Series-turnering, med många svenska spelare på plats.
 
Det har varit ett härligt tryck när det första av sommarens Riksläger genomförts. Först ut var U19 på Eurocenter, nästa vecka lägerdags för U17 och U15.
 
Det är hög tid att anmäla till senior SM i Borås och övriga SM-tävlingar i augusti och september.
 
Aggressivt, säkert och resolut. Det var nyckelorden i Felix Burestedts storartade olympiska triumf mot kanadensaren Brian Yang idag på eftermiddagen.
 
En supertaggad svensk badmintonolympier gjorde under natten mellan lördag och söndag sin debut i olympiska sammanhang. Felix Burestedt utmanade men Chou Tien Chen vann i två raka set.
 
OS-sändningarna har börjat och svenske Felix Burestedt spelar natten mot söndag.
 
Valberedningen söker kvinnliga kandidater till två platser i förbundsstyrelsen som brinner för badminton och vill vara med att föra Badmintonsverige in i framtiden.
 
Nu har nedräkningen till OS börjat på allvar och i eftermiddag avreser stora delar av den svenska truppen mot Japan. Häromdagen kom lottningen för badminton och svenske singelspelaren Felix Burestedt.
 

Mot ljusare tider!

(2021-07-06 18:00)
Förbundskansliet tackar för säsongen 2020/2021 och ser fram emot ett gott nytt badmintonår. Kansliet har sommarstängt 7-30 juli.
 
 
Den 1 juli införs lättnader i restriktionerna som gällde tidigare. De specifika råden för att bedriva idrottsaktiviteter har upphört. Tävlingsstoppet har hävts, vilket öppnar för att SM tävlingarna i augusti/september ska kunna genomföras planenligt.
 
Varmt välkomna till Badminton Swedens digitala utbildningshelg som går av stapeln 28-29 augusti. Inför årets digitala konferens har vi samlat forskare, passionerade badmintontränare och ledande experter inom sitt område.
 
Badminton Swedens utbildningsverksamhet har nu färdigställt kalendern för höstens centrala och lokala tränarutbildningar. Planera in redan nu vilket av utbildningstillfällena som passar bäst för era tränare!
 
Svenska Badmintonförbundets (SBF) medlemmar kallas härmed till förbundsmöte på Arlanda den 26 september 2021. Under lördagen hålls en Verksamhetskonferens.
 

 

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                

 

 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: jan.jonsson49@gmail....