Hoppa till sidans innehåll

Succé(Nisse)cupen 2018

17 NOV 2018 18:49
Nissecupen 2018 lockade närmare 60 unga deltagare som fulla med energi lördagen lång bjöd på underhållande och inte minst nervpirrande badmintonspel i Norrevångshallen i Mörrum.
  • Uppdaterad: 17 NOV 2018 18:49

Nissecupen 2018 blev precis som sina många föregångare ett lysande exempel på när idrott är som bäst. För vad slår väl en idrottshall full med barn och ungdomar som gör sitt allra bästa i den idrott de har valt. Den energi och glädje, men också de tårar av tillfällig besvikelse efter ett nederlag eller dito efter en riktigt tung kämpaseger, som bjuds på... det är riktigt fin lördagsmumma det. Eller vad säger ni föräldrar, supporters, tränare, ledare och övriga engagerade som spenderade lördagen den 17:e november 2018 i Norrevångshallen i Mörrum. 
För oss i Mörrums Badmintonklubb har det varit en underbart trevlig och minnesvärd lördag. Vi tackar er alla som var här med oss för att ni gjorde vår dag. Och stort grattis till alla deltagare. Ni är alla, genom att bara ta steget ut på badmintonplanen inför en smockfull idrottshall, VINNARE, även om vi i detta sammanhang naturligtvis också vill lyfta fram våra pallplacerade hemmaspelare; Jamie Lenell som kämpade till sig en silvermedalj i HS U11 medan klubbkompisarna Wilmer Eriksson, Alexander Eliasson och Maja Hjortklint ordnade bronsmedaljer i HS U15 respektive DS U15.

Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link