Hoppa till sidans innehåll

Subventionerad alternativ träning

08 JAN 2019 14:28
Under våren 2019 har Mörrums Badmintonklubb tack vare sponsorer fått möjligheten att erbjuda medlemmar subventionerad alternativ (sim)träning på Väggabadet i Karlshamn. Träningen är inte schemalagd utan görs när det passar varje enskild individ.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2019 14:28

För att kunna ta del av erbjudandet måste en officiell anmälan göras via mejl till This is a mailto link alternativt via sms till 0701- 77 21 02.
 
Praktiskt går det till så att varje enskild individ köper ett klippkort för tolv inträden i Väggabadets kassa till ordinarie pris. 

Tolv ledarledda tillfällen kommer att erbjudas under tiden januari till mars. Dessa annonseras ut med ungefär en veckas varsel via klubbens facebooksida. Deltagande vid dessa är frivilligt.
 
För att få del av subventioneringen (alltså pengar tillbaka på klippkortet) gäller att barn simmar minst 100 meter och ungdomar, seniorer och pensionärer minst 500 meter vid tolv tillfällen.
 
Icke tränarledda träningstillfällen skall rapporteras in till This is a mailto link med datum och antal meter som har simmats (är ju helt okej att simma längre än ovan angivna längder :-).
 
När de tolv träningspassen är avslutade lämnas klippkort och kvitto till Johan Lenell så återfår barn, ungdomar och pensionärer 50 procent och seniorer 30 procent av erlagd avgift för klippkort.
 
Simma lugnt…
 
Johan Lenell
Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link