Hoppa till sidans innehåll

God jul och god fortsättning

14 DEC 2018 10:02
Mörrums Badmintonklubb vill med de här raderna tacka tränande barn och ungdomar och föräldrar för ert engagemang under den gångna terminen som för U9-U13 slutar i fredagen 14 december och för U15-U19 fredag den 21 december.
  • Uppdaterad: 14 DEC 2018 10:02

Det har som vanligt varit en fantastisk termin där vi alla tillsammans har utvecklats framåt på olika sätt med eller utan racket, som unga eller lite äldre ledare men också som fysiska individer och inte minst, alla tillsammans som grupp. Den där Vi-känslan, att vi alla inom Mörrums Badmintonklubb strävar mot ett och samma mål, att ha roligt och utvecklas tillsammans på och vid sidan om badmintonbanan, den hörs och syns lite varthän vi än styr kosan för att träna, tävla eller bara umgås. I samtalen med varandra men också med vänner och bekanta från andra idrottsklubbar. Och den syns i form av nya fräscha och uppskattade matchställ och supporterplagg som exempelvis t-shirts, huv tröjor och mössor. Riktigt roligt!

Något annat som vi som är engagerade i Mörrums Badmintonklubbs styrelse och tränargrupp tycker är roligt och ser fram emot under vårterminen 2019 är att vi kommer att starta upp en prova-på-grupp för seniora tjejer. Sex onsdagar på rad med start den 16 januari kan tjejer över 18 år lära sig grunderna i badminton tillsammans med Patric och Elin Wihlstrand i Mörrumsskolan 19:00-20:00 helt utan kostnad eller framtida förpliktelser. Anmälan görs via mejl till This is a mailto link.

Vidare erbjuder vi under vårterminen samtliga medlemmar möjlighet till alternativ träning i form av simning genom ett subventionerat 12-kort till Väggabadet. För mer information kontakta Johan Lenell via mejl This is a mailto link eller mobil 0701-77 21 02.

En praktisk förändring vi genomför under säsongen 2019 är att vi slår samman de båda träningsgrupperna i Mörrumsskolan till en grupp med träningstid 17:30-19:00. Anledningen till denna förändring är att vi vill öka tränarkompetensen/tätheten för de barn och ungdomar som tränar i Mörrumsskolan, den så kallade Mörrumsgruppen. Med start den 9 januari kommer således huvudtränare Vincent Lenell att vid sin sida ha en assisterande ungdom samt en vuxen ledare. Denna gruppens fredagsträning i Norrevångshallen 16:00-17:30 lämnas tidsmässigt oförändrad men även här kommer tränartätheten att ökas.

Sjukanmälan och andra frågor rörande träningen för Mörrumsgruppen ska i första hand ställas till Vincent Lenell via mobil 0760-42 64 42.

För tränande U15-U19 och seniorer i Norrevångshallen sker inga tidsmässiga förändringar. Vi kommer under 2019 att fortsätta med måndagarnas halvtimmeslånga gemensamma träning med seniorer där interaktion mellan ungdomar och seniorer är syftet. Det har tagit ett tag att få att fungera men är nu ett mycket uppskattat inslag av alla medverkande. Här vill tränargruppen dock förtydliga att överlappningen endast gäller måndagar och vi ber seniorer respektera att ungdomarnas träningstid i Norrevångshallen på onsdagar sträcker sig fram till och med 20:30.

Annan matnyttig information som kanske inte har nått alla är att vi inom klubben erbjuder medlemmar racketsträngning och grepplindor till konkurrenskraftiga priser. Vid behov har klubben också en medlem som är återförsäljare av rack och annan badmintonutrustning från Fukuda. För utförligare information om ovan nämnda tjänster kontakta din tränare eller någon i styrelsen. Vidare finns det löpande under säsongen möjlighet att beställa såväl matchställ som träningströjor, t-shirts, huvtröjor, mössor och andra supporterprylar.

Innan vi tackar helt för oss för den här gången vill vi också passa på att puffa för vår hemsida www.morrumbmk.se samt http://www.facebook.com/morrumbmk/ där vi regelbundet lägger ut information om förändringar i träningstider, kommande tävlingar och andra nyheter som rör Mörrums Badmintonklubb och föreningens verksamhet.

Så där. Nu kan vi väl avsluta med att det nu lackar mot jul och en välbehövlig julledighet fylld med idogt individuellt dagligt tränande i löpspår, skidbackar, gym och simhallar… eller? Skämt åsido, oavsett vad ni fyller ledigheten med önskar Mörrums Badmintonklubb er alla en alldeles underbar jul och hoppas samtidigt på ett snart återseende den 9 januari 2019.

Vid frågor eller funderingar är ni alltid välkommen att kontakta styrelse eller ledare.

Med vänlig hälsning

Johan Lenell (ordförande)

This is a mailto link

0701-77 21 02 

Kontaktuppgifter till följande personer finns på www.morrumbmk.se/styrelse eller /tränare 

Patric Wihlstrand (vice ordförande, tränare)

Henrik Jönsson (kassör, tränare )

Jan Jonsson (sekreterare)

Eric Skåre (ledamot, tränare)

Johanna Kullman (ledamot, tränare)

Madicken Nilsson (ledamot)

Sofie Wiktorsson (ledamot)

Vincent Lenell (tränare)

Charlie Lenell (tränare)

Emil Berntsson (tränare)

Jacob Johansson (tränare)

Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link