Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till säsongen 2018/2019

18 JUL 2018 12:13
Om en knapp månad drar badmintonsäsongen 2018/2019 igång för fullt för Mörrums Badmintonklubb. Redan nu vill vi informera medlemmar och andra intressenter om en del av kommande säsongs innehåll och nyheter.
  • Uppdaterad: 19 JUL 2018 21:30

En av de stora förändringar som sker under kommande säsong är bytet av officiellt matchställ. Mörrums Badmintonklubb har här valt en fräsch funktionströja från Craft på vilken ett flertal av våra sponsorer kommer att lyftas fram.

Mörrums Badmintonklubb kommer under säsongen också fortsätta den inledda satsningen på att utbilda nya ledare och tränare och precis som under de senaste säsongerna prioriterar vi ungdomar som vill förkovra sig i de grundläggande men också badmintonspecifika utbildningsstegarna. Vi fortsätter även att ge våra utbildade ungdomsledare egen ledartid med egna träningsgrupper i samråd med vuxna ledare och tränare. Givetvis kommer vi även framöver att, tillsammans med bland annat SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Idrottsförbund, vidareutbilda övriga intresserade medlemmar i olika ämnen som bland annat kost- och träningslära, mental coaching och en hel del annat.

En annan nyhet för säsongen är att Mörrums Badmintonklubb kommer att ha två lag i nationellt seriespel. 

Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link