Hoppa till sidans innehåll

Säsongen lider mot sitt slut

01 MAJ 2019 15:04
Stundande sommartid betyder emellertid inte att Mörrums Badmintonklubb lägger racket på hyllan. Dock innebär sommar, sol och ledighet en del förändringar vad gäller våra träningar.
  • Skapad: 01 MAJ 2019 15:04

För våra yngsta lirare på Mörrumsskolan hålls den sista ledarledda träningen för säsongen på Mörrumsskolan onsdag 15 maj samt i Norrevångshallen fredag 17 maj. Beräknad uppstart för säsongen 2019/2020 är vecka 35.

Ungdomar som tränar på Norrevång har fortsatt ledarledd träning fram till och med onsdag 12 juni. Beräknad uppstart för säsongen 2019/2020 är vecka 31.

Söndagsträningen i Mörrumsskolan hålls öppen så länge intresse finns dock längst till och med söndag 16 juni. Håll utkik på vår facebooksida för eventuella förändringar.

Den icke ledarledda sommarträningen där alla klubbens medlemmar, oavsett ålder, är välkomna att delta beräknas i år komma igång vecka 25 och de tider som då verkar bli aktuella i Norrevångshallen är måndagar och onsdagar 18:00 - 22:00. Men även här gäller att uppdaterad information kommer att publiceras på klubbens facebooksida.

Mörrums Badmintonklubbs styrelse, tränare och ledare passar på att tacka alla medlemmar för en fantastiskt fin säsong och vi ser naturligtvis, utan att för den skull önska bort den efterlängtade sommaren, fram emot kommande säsong där vi redan nu kan avslöja att vi bland annat kommer att fortsätta utveckla vår tjejgrupp samt se till så att samtliga träningsgrupper har uppdaterade och engagerade tränare och ledare.

Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link