Hoppa till sidans innehåll

Seriespel avslutades med vinst

01 APR 2019 17:22
Seriespelet för säsongen 2018/2019 är till ände. För Mörrums Badmintonklubbs båda lag avslutades seriespelet på bästa tänkbara sätt, med seger i avslutningsmatcherna.
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 17:22

Under säsongen 2018/2019 har Mörrums Badmintonklubb haft två lag i nationellt seriespel. MBK 1 i division 2 Syd A och MBK 2 i division 4 Syd A. Bägge lagen har haft en framgångsrik säsong. För MBK 1 avslutades säsongens seriespel med två segrar, 5-3 mot BMK Fåken samt 6-2 mot Team Pärlan/Ekssjö. Två segrar som gjorde att laget till slut kunde knipa andraplatsen i tabellen efter oslagbara seriesegraren Team Tranköping. Stort grattis till den fina insatsen!

För vårt andralag i den lägre divisionen har säsongen resultatmässigt inte riktigt gått lagets väg. Men med den avslutande segern mot Helsingborg BMK 3 med 5-3 blev det till slut ändå fyra fina segrar och en fjärdeplats. Och lägger vi till detta det faktum att laget totalt sett över alla tio lagmatcherna vann fler spelade bollar än de förlorade så förstår man kanske att säsongens sex förluster var riktiga nagelbitare som med några bollar fler tillgodo kunde ha gett ett annat tabellresultat. 

Summa summarum rapporterar lagledare från de båda lagen in att samtliga spelare (ingen nämnd, ingen glömd) är mycket nöjda med säsongen som varit fylld av spännande matcher, nya trevliga bekantskaper och en massa glädje både på och vid sidan om badmintonbanan. Alltså precis så som det ska vara med badminton!

Mörrums Badmintonklubb vill avslutningsvis tacka alla motståndare i de bägge serierna samt funktionärer för idel trevliga kamper och fina arrangemang. Till de lag som lämnar de serier vi spelat i önskar vi er - lycka till. Till er som blir kvar och nya lag - räkna med Mörrums Badmintonklubb finns där till hösten. Ses då!

Skribent: Johan Lenell
Epost: Adressen Gömd

 

 

SPONSORER

 

 

                                                                 


Vill du också sponsra Mörrums Badmintonklubb? Kontakta oss

Postadress:
Mörrums BMK - Badminton
Co/Jan Jonsson, Transformatorvägen 14
37532 Mörrum

Kontakt:
Tel: 045454706
E-post: This is a mailto link